dinsdag 14 februari 2012

Buisjes

Vandaag was Myrthe voor de derde keer aan de beurt om buisjes te laten plaatsen. Nu voor het eerst eens een fototoestel meegenomen, want zo'n grote meid hangt niet de hele tijd aan je en geeft je ook gelegenheid om foto's te maken.

Eerst een plaatje van Myrthe op het bed in de lift, op weg naar de OK.

Een tijdje later kreeg ik haar op deze manier weer terug. Heerlijk aan het slapen, maskertje voor zich met zuurstof zodat ze sneller wakker zou worden.

Volgens de arts zat er weer flink wat vocht achter de trommelvliezen, maar zaten de buisjes er nu mooi in. Dus alles is weer gelukt.
Het duurde niet lang voor Myrthe wakker werd. Al snel voelde ze een raar ding op haar vinger, ik heb gevraagd om hem even te laten zien zodat ik hem op de foto kon zetten. Dat wilde ze wel even.

Eenmaal terug op de afdeling kreeg ze een ijsje en knapte al snel op. Het was nog een uurtje tijd uitzitten zodat men kon zien hoe het ging en toen konden we weer naar huis.

Myrthe kreeg natuurlijk weer een dapperheidsdiploma, want ze deed het weer super goed!

Vanmiddag waren we op tijd terug om Benthe van school te halen en Myrthe voelde zich goed genoeg om mee te lopen. Zo kon ze meteen haar knuffelhond met mondkapje aan de juf laten zien. Vanavond is ze lekker op tijd in bed gekropen. Ze was erg moe geworden van alle belevenissen van vandaag.

Er zijn al foto's naar de juf gestuurd. Die worden morgen op het digibord getoond terwijl Myrthe haar verhaal kan doen.

Geen opmerkingen: