donderdag 3 mei 2012

Oranje en meer...

Zaterdag heeft Jesse een mooi doosje met 4 houten puzzels gekregen. Jesse heeft zo zijn eigen ideeen bij het in elkaar zetten hiervan. Het past zo toch ook? Als je bij hem blijft zitten en wijst op de plaatjes dan komt hij er wel uit.
Afgelopen maandag koninginnedag natuurlijk. Myrthe en Benthe zijn deze keer versierd met mooie vlaggen op de wangen. De foto's zijn gemaakt tijdens het eten van een oranje tompouce.

We zijn even met z'n allen het park in geweest om langs de kraampjes te lopen met als doel het bereiken van het evenementen terrein. Jesse vond het erg leuk dat er overal autootjes stonden. Maar dat maakte het wat lastig om hem mee te krijgen. Uiteindelijk is Casper met de dames doorgelopen en ben ik met Jesse weer naar huis te gaan. Daar heeft hij nog heerlijk zitten puzzelen.
Dinsdag een logeetje opgehaald in Sleeuwijk. Dat is super goed gegaan. Even op de Ipad voor het slapen gaan doet het erg goed en Myrthe helpt wel even.
Ooooh, wat leuk!
Jael had een hello Kitty nachthemd bij zich. Myrthe en Benthe wilden die van hen ook aan natuurlijk, dus 3 meiden met een hello Kitty nachthemd voorgelezen voor het slapen gaan.

Geen opmerkingen: