vrijdag 4 mei 2007

Drukke dag

Myrthe begon de dag vandaag erg ontspannen. De kinderwagenbak stond vanmorgen in de kamer omdat die is uitgezogen en uitgekleed (de bekleding wordt even gewassen). Myrthe vond dat ze nog maar even verder moest gaan "papen" (slapen) in die bak, ze vond dat ze er nog best in kon liggen.

Toen Myrthe weer honger kreeg zijn we wat fruit gaan eten. Myrthe wil nu graag met bestek eten en wist nu feilloos de stukjes appel op haar vorkje te prikken om deze lekker op te eten.

Even na half 11 (net toen Myrthe weer een plas op het potje deed) kwamen oma, Mirjam en Yvonne binnen vallen. Die kwamen vandaag langs zodat we voor de twee bruidsmeisjes op stap konden om kleding te zoeken. We hebben ons een behoorlijke tijd vermaakt in de stad, maar gelukkig was het wel een vruchtbare actie. Myrthe en Yvonne hebben wat moois om aan te trekken op 15 juni.

Yvonne heeft Myrthe uitstekend kunnen vermaken. Daardoor hebben we geen moment gemerkt dat Myrthe haar middagslaapje aan het overslaan was. Ze was de vrolijkheid zelve.

De wieg is inmiddels ook hier aanwezig. Toen Myrthe de wieg zag vanavond wilde ze ook hier meteen in gaan liggen. Ze voelt zich blijkbaar helemaal babietje.

Geen opmerkingen: