dinsdag 23 maart 2010

Geknipt

Benthe heeft vandaag haar dapperheidsdiploma gehaald. Casper was vandaag met haar op stap omdat ik nog niet zolang van Jesse weg kan zijn. Kwart voor 7 reden ze hier weg op weg naar Utrecht, rond 9 uur werd Benthe geholpen en om 11 uur mocht ze weer naar huis.
Benthe vond het wel een beetje eng worden toen ze eenmaal aangekomen was in het ziekenhuis. Zetpillen zouden van tevoren worden toegediend, maar Benthe protesteerde zo hard dat ze dat maar hebben gedaan toen ze al sliep. Na de ingreep had ze al snel flink wat praatjes en dronk ze voldoende.
Eenmaal thuis gekomen wilde ze graag op schoot en boekjes lezen. Ze heeft een paar korte hangmomenten gehad, ik was er snel genoeg bij om er 2 vast te leggen. Daarna leefde ze steeds weer helemaal op en ging het eigenlijk prima. Net voor het eten klaagde ze even over keelpijn, dus heeft ze nog wat paracetamol gekregen. Maar ze kon nog wel wat van de tomatensoep eten die we speciaal voor haar vandaag gemaakt hadden. Ik ben benieuwd of we morgen nog merken dat ze vandaag naar het ziekenhuis is geweest.

Geen opmerkingen: