woensdag 31 maart 2010

Poseren

Myrthe ziet iedereen in haar buurt op skeelers rond rijden. Het leek haar ook wel wat en daarom hebben we even gezocht op marktplaats en een setje leuke skeelers gevonden. Voordeel is dat je hier ook wieltjes naast elkaar kunt zetten, dus dan krijg je een soort rolschaatsen en dat is makkelijker overeind blijven. Ook al blijft dat een moeilijk iets. Gisteren meteen al even geoefend en door de regen weer naar binnen gejaagd. Nog wel even geposeerd voor de foto.

Benthe wilde vanmorgen ook graag even op de foto. En natuurlijk wilde ik dat wel even doen. Ze ging heel keurig staan poseren en had zelfs het geduld om te blijven staan tot ik het fototoestel naar beneden deed en het duidelijk was dat ik klaar was. Pas toen wilde ze het resultaat bekijken. Wel zo handig natuurlijk, want meestal rent ze al naar je toe om te kijken voor de foto gemaakt is.

Later vanmorgen kregen we nog wat kraamvisite langs. Jesse was nog net even wakker genoeg om met Eliza op de foto te gaan. En wat lijkt ie dan nog klein, terwijl het toch een flink kereltje is. Mama Hendrika en oma Rita waren er ook, maar die staan niet op de foto.

Geen opmerkingen: