donderdag 29 april 2010

De wereld wordt weer groter

Tijdens de paar keer dat er zwangerschapszwemmen is geweest heb ik iemand leren kennen die net geen twee weken eerder uitgerekend was als ik. Nadat het zwemmen niet meer door ging hebben we wel contact gehouden. Zij beviel na de uitgerekende datum, ik eerder en toevallig allebij op 4 maart. Vorige week donderdag zagen ze elkaar voor de tweede keer en hebben we maar eens wat foto's gemaakt van de heren. Ze zijn even groot en even zwaar.

Afgelopen weekend heeft opa de koppelingen op onze fietsen gezet dus konden we deze week met het mooie weer de fietskar eens uit gaan proberen. Natuurlijk een foto gemaakt, maar even niet goed opgelet hoe ik de fiets stop zette. Jesse zat vol in de zon. Benthe wil ineens niet meer op de fiets zitten, ze zit veel liever naast Jesse in de fietskar. Stoeltje achterop is dus ineens ongebruikt. Jesse vind het prima, zodra de kar in beweging komt is ie stil en binnen de kortste keren in slaap.

1 opmerking:

Sinder zei

ooh leuk Petra! Ik ben blij dat jullie er plezier van kunnen gaan hebben nu. Ik heb er altijd veel gemak van gehad hoor!!