zaterdag 17 april 2010

Lekker badderen

Gisteren was Jesse lekker wakker toen het tijd was voor de dames om in bad te gaan. Daarom hebben we hem er maar eens bij gezet en dat vonden ze alle drie wel leuk.
Myrthe en Benthe zijn erg zorgzaam voor hun broertje en zorgden ervoor dat zijn buikje goed warm bleef door er water over te gieten.

Ondertussen snapt Benthe eindelijk helemaal dat het heel fijn is om zonder luier rond te lopen. Ze is er nu van overtuigd dat ze geen luier meer om wil en geeft ook goed zelf aan dat ze naar de wc moet. We hebben zelfs al een huilbui gehad omdat ze de luier in de nacht ook niet om hoefde, maar toen we hebben uitgelegd dat dat wel moest en zo bleef tot haar luier in de ochtend droog was vond ze het goed. En het mooie, daarna was haar luier de volgende twee ochtenden droog! Dus het zou zomaar kunnen dat Benthe binnenkort zowel overdag als 's nachts uit de luiers is.

Als laatste nog een plaatje van een heerlijk slapende Jesse. Hij is als hij wakker is druk zijn handjes en directe omgeving te verkennen, maar vooral Casper is benieuwd wanneer die eerste overtuigende lach nou eens op zijn gezicht verschijnt. Dat lijkt allemaal wat langer te duren dan bij de dames.

Geen opmerkingen: