zondag 15 augustus 2010

Dagje dierentuin

Omdat het gisteren een mooie dag beloofde te worden zijn we een dagje naar Amersfoort geweest. De dierentuin wel te verstaan. De dag was geslaagd al hebben we niet veel foto's. Myrthe en Benthe hebben goed meegelopen en Jesse heeft niet in de kinderwagenbak gelegen, maar gewoon in de wandelwagen. Afgewisseld met de draagdoek heeft hij dat ook prima vol weten te houden.

Myrthe's reactie op de beer bij de ingang was: "Dat is geen echte beer, er zit gewoon een mens in!" Het maakte Benthe niet uit hoe vaak Myrthe dat zei. Die waagde zich niet in de buurt van die enge beer.

In het park zijn bij sommige dieren bankjes gebouwd. Daar hebben de dames dankbaar gebruik van gemaakt, zo konden ze lekker een krentenbol eten terwijl ze naar de apen keken.

Myrthe klautert overal op. Het kan haar niet gek genoeg zijn, gelukkig was daar ook veel de mogelijkheid voor, want er is flink wat speelgelegenheid in het park.

Tot slot nog een foto van ons drietal. Er stond een lege blauwe bak beneden en Casper vond het leuk om Jesse daar in te zetten. Natuurlijk moest dat op de foto en zijn grote zussen wilden daar erg graag bij op komen.

Geen opmerkingen: