zaterdag 15 januari 2011

"De meisjes hebben gewonnen!"

Dit was Myrthe's reactie toen we gisteren hoorden dat er we er weer een nichtje bij hadden gekregen. Ik denk ook dat ze gelijk heeft. De kans is erg klein dat de jongens de meerderheid gaan krijgen bij familie de Bijl als je de huidige stand van kleinkinderen bekijkt: 6 meisjes, 2 jongens.

Vandaag even wat foto's van de twee nieuwe aanwinsten. Op de eerste 2 foto's is ons nieuwe nichtje Jeda te bewonderen. Myrthe heeft haar op oudjaarsdag al vast kunnen houden, Benthe kreeg pas op nieuwjaarsdag de smaak te pakken.

Vandaag zijn we Hanna gaan bewonderen en dat was ook al zo'n lief klein meisje. Onder haar mutsje zat een flinke bos met haar verstopt, daar hebben we even snel een foto van gemaakt voor we dat weer gingen verstoppen.

Benthe raakt inmiddels een beetje gewend aan dat kleine spul en wilde vandaag Hanna ook wel vasthouden. Jesse vond Hanna ook wel interessant, hij tijgerde over het bed naar haar toe en begon aan mouw en broekspijp te trekken. We hebben Hanna maar snel bevrijd van de interesse van haar kleine neefje.

Benthe bewonderde overigens vooral de hele kleine sokjes van Hanna.

Geen opmerkingen: