maandag 28 december 2009

Feestdagen

De laatste paar dagen hebben we maar weinig foto's gemaakt zelf. Op eerste kerstdag kwamen oma Hetty en opa Hans om gezellig bij ons te komen eten. Natuurlijk dachten we er pas bij het toetje aan om een foto te maken. Myrthe en Benthe hebben er wat meer gekleed bij gezeten die dag, maar ze kregen het warm in hun wollen jurkje en alles moest uit. Ze zaten dus lekker in hun ondergoed te dineren. Na het eten las opa nog een boekje voor en dat vonden beide dames een goed idee. Een beetje jammer dat ze door het fototoestel worden afgeleid.

Tweede kerstdag zijn we in Sleeuwijk geweest en daar hebben wij geen foto's gemaakt. Het was daar wel gezellig en we hebben prima kunnen eten. Myrthe en Benthe zijn daar lekker gaan slapen zodat wij ook wat minder vroeg weg hoefden. Gisteren hebben we de dames weer opgehaald en vandaag was alles weer zoals normaal. Nou ja, normaal.... Myrthe vond dat ze vandaag wel weer naar school kon, want het was toch maandag?

Hieronder is nog even te zien wat de favoriete bezigheid is van de dames tegenwoordig. Je kan nu echt doktertje spelen als er zo'n mooi pak voor is.


Benthe is ondertussen druk bezig met zindelijk worden. Regelmatig wil ze nu uit eigen beweging plassen op de wc en gebeurt het ook regelmatig dat haar luier nog niet nat is geworden in de tussentijd. Het lijkt haar wel wat om net als Myrthe met een onderbroek rond te lopen.

Geen opmerkingen: