maandag 21 december 2009

Nog meer sneeuw

Gisteren in Sleeuwijk geweest en toen waren er wat meer handen om de slee te trekken. Jael had een slee gekregen voor haar verjaardag en omdat die sliep konden Myrthe en Benthe tegelijkertijd op een slee. Opa vond twee sleeën tegelijk trekken een beetje zwaar, dus heeft hij geprobeerd om Isla ervoor te zetten.

Ook die vond dit erg zwaar, maar toen Benthe was afgekoppeld werd er flink de vaart in gezet en Myrthe vond dat maar wat leuk.

Vandaag zijn we ook weer naar buiten geweest, maar Myrthe weigert een broek aan te trekken. Dus er steken een paar magere beentjes in legging boven haar snowboots uit. Na 1 keer vallen werd die nat en toen kreeg Myrthe het koud en wilde naar binnen.

Benthe hield het langer vol, ook al vond die de sneeuw die tot kniehoogte kwam niet echt leuk. Tja, Benthe had al een veel betere broek aan, dus de kou was minder snel bij haar benen aan gekomen.

Morgen gaan we kijken of Myrthe het wat langer uit kan houden buiten. Via marktplaats hebben we een skipak (uit twee delen) gevonden dat ik hier in Houten nog ergens op kon halen. Myrthe was al meteen enthousiast, dus morgen wordt ie zeker getest.

Geen opmerkingen: