zaterdag 13 februari 2010

Geschiedenis herhaald en spelletje

Iets minder dan drie jaar geleden lag Myrthe er net zo bij als Benthe nu. Tja, dat babyspul is toch wel erg aantrekkelijk.

Het is trouwens wel duidelijk dat de komst van de kleine erg leeft bij onze dames. Toen ze gisterochtend onze kamer binnenstapten werd eerst in het wiegje gekeken. Benthe constateerde zeer teleurgesteld: "Hij is leeg!"
Gisterenavond gevraagd of Myrthe de wieg mooi vond. "Nee" zei ze, nadat ik vroeg waarom niet zei ze: "Er zit niets in".
Ze vinden dus allebei dat ie maar snel gevuld moet gaan worden.

Verder gaan we natuurlijk gewoon onze gang. Myrthe houdt tegenwoordig erg van gezelschapsspelletjes, maar ze moet nog een beetje leren omgaan met teleurstellingen. Het is natuurlijk niet leuk als je zelf niet wint, maar ja, ze kan toch ook niet altijd winnen.

We waren wel onder de indruk van haar rekenkunsten. Toen het even niet goed dreigde te gaan mocht Casper gooien voor haar, die gooide 4 (had natuurlijk 6 moeten zijn). Toen vond ze dat ze toch maar beter zelf kon gooien en gooide ze 2. Na een korte stilte kregen we te horen: "Maar dat is samen 6!"

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo´n enige foto van Myrthe waar ze zo sip kijkt! Hoop dat alles goed gaat nu! Duim voor 28 februari (zondag!)
Petra

Anoniem zei

het wordt nu ook wel spannend hè Petra! Wel grappig die foto van de kids in de bak! Ik ben benieuwd hoe ze gaan reageren als beebje er straks echt is!
Groet, Gabi