zondag 4 april 2010

Ontwikkeling

Jesse is een bewegelijk mannetje en inmiddels laat die dat regelmatig zien. Hij is al best vaak een tijdje wakker en ligt dan lekker in de box om zich heen te kijken. Het liefst bekijkt hij iets wat schuin boven hem ligt, zoals je hier kunt zien.

Maar naar de babygym kijken boven hem is ook een leuke bezigheid. Hier gekleed in het pak dat we kregen van Marieke en Kalle.

De grijpreflexen van Jesse werken ook goed, hij had eerder deze week de babygym al eens te pakken, maar toen was ik te laat voor een foto. Gisterenavond hield hij hem lang genoeg vast om een foto te maken. Gericht grijpen is het nog niet, want hij kijkt een totaal andere kant op terwijl hij grijpt.

Benthe heeft de waterpokken (tenminste, ik denk dat dat het is). Ze huilt net wat makkelijker dan anders, maar verder maakt ze niet echt een zieke indruk. Wel ziet ze er zielig uit, want er zit 1 plekje net onder haar oog waardoor ze een wat dikker en rood oog heeft gekregen.

Ondanks die waterpokken kunnen de dames zich nog best vermaken.

1 opmerking:

Sinder zei

Leuk jullie te zien! Wat wordt Jesse alweer een hele kerel zeg! Dat boxkleed hebben wij hier ook, grappig, was nog van Vasil volgens mij.